Euro Slide Open og SkiErg mesterskab 2018201 Tilmeldinger

Regatta Dato: 2018-12-08

Der er lukket for tilmelding til denne regatta

Information:

*** Ny adresse ***

I år kan vi ikke være i den store hal, så stævnet afholdes i Badmintonhallerne med indgang fra Gladsaxevej 200. Der er konkurrencer i hallen til venstre (vest) og opvarmning i hallen til højre. Beklageligvis er forholdene her mere trange end vi er vant til, så vi beder alle om at vise hensyn og tolerance. Det er heller ikke muligt at streame lyd og video mellem de to haller.
Der vil være en pop up-café i den gamle restaurant Bolden i samme bygning som hallerne.

Hjemmeside:

Reglement:

Vigtig helbredsmæssig anbefaling
Ergometerroning udsætter din krop for maksimal belastning, og organisationen påtager ikke ansvar for ildebefindende eller skader forårsaget som konsekvens. Hvis du er i tvivl, bør du søge helbredsmæssig råd inden deltagelse. Stævnelæger vil være tilgængeligt på dagen.

Løbsdistancer:
500 m: løb: 201, 203, 410, 412 og 8xx. U15 og yngre samt 8'er slide
1.000 m: løb: 202, 204..210, 411, 413..420. U16 og ældre i 2'er og 4'er slide

1.000 m: løb: 3xx Individuelle SkiErg mesterskaber
4x500 m: SkiErg Stafetløb: 450 og 460

Se iøvrigt løbsliste

Startgebyrer                                     ordinær tilmelding   eftertilmelding

• Eftertilmelding derefter via tilmeld.roning.dk indtil 07. december kl. 12:00
  • Ved senere tilmelding (indtil 2 timer før aktuelt løb) fredag mail til [email protected], lørdag henvendelse til regattakontoret.
  • Forbehold for afvisning af eftertilmelding såfremt der ikke er frie ergometre i løbet.

Konkurrencehal (Hal1)
Ro ergo: Nye Concept2 Model D ergometre med PM5 vil blive brugt. Konkurenceområdet vil være opdelt i 1 blok af op til 32 (4x8) maskiner.
SkiErg: Nye Concept2 Skiergometre med PM5 vil blive brugt. Konkurenceområdet vil være opdelt i 1 blok med 6 eller flere SkiErgs.
Løb med flere deltagere end ergometre deles i to eller flere afdelinger (heats). Opdeling i afdelingerne vil blive baseret på kvalifikationstider fra tilmeldingssystemet (seedning). Roeren med den hurtigste tid i et løb vinder uanset afdeling. Seedning forventes i løb:  311. Organistationskomitéen reserverer sig ret til at foretage endelig seedning.

Atleterne skal befinde sig i deltagerområdet ved indgangen til konkurrenceområdet mindst 10 minutter før start. Forsent ankomst kan medføre diskvalifikation. I dette område vil deltagerne få information om hvilken ergometer, de skal benytte. Ens navn vil være vist på skærmen i hvert ergometer (PM5).

Opvarmningshal (Hal2)
I denne hal er der minimum 40 Concept2 Model D med PM4/5 ro-ergometre til fri opvarming og 3 skiergometre. Der vil være ure, video og speakning fra konkurrence hallen. Der bliver ikke fremkald til de enkelte løb, det er op til deltagerne at holde øje med tidsplanen

Coaching
Der vil ikke være mulighed for at have en træner (eller anden person) i nærheden grundet begrænset plads og ergometre i bevægelse.

Dommere og officials
Et antal danske dommere og officials vil overvåge stævnet, deres instruktioner skal følges.

Eftertilmelding
Efter tilmeldingfristens udløb kan der tilmeldes indtil dagen før mod forhøjet startgebyr.

Information on alder
Aldersgruppen er baseret på alderen den 31 december.

Letvægt (LW)
Indvejning: Kan foretages tidligst 2 timer før og senest 1 time før roerens første start på løbsdagen. Kom i god tid, da langt de flest deltagere skal indvejes.

Vægt grænser (for SkiErg):

• Senior/masters kvinder: 61,5 kg
  • Senior/masters mænd: 75,0 kg

Deltagere i slide roning skal indvejes senest 1 time før start, dog kun en gang på dagen. Vi anbefaler, dette gøres i god tid.

Stafet/Hold konkurrencer (løb 45x og 46x)
Hvert hold benytter et enkelt ergometer, skift skal foretages inden for en 100m zone og løbende efter hver fjerdedel af distancen. Der vil være 3 skift. Alle deltagere på holdet skal indvejes senest en time før start af løbet. Holdene vil få et handikap baseret på køn, alder og vægt.

Medaljeoverrækkelse
Vil blive afholdt umiddelbart efter forrige løb. Medaljetagerene bedes holde sig klar. Der uddeles medalje til vinderen, til nummer 2, hvis der er mere end 3 deltagere og til nr. 3, hvis der er mere end 6 deltagere i løbet.

I løb 3xx, 450 og 460 bliver vinderene dansk mester i SkiErg. I slide løbene bliver vinderen slide mester.

Resultater

Resultater vil være tilgængelige løbende under stævnet på roning.dk og ergometertider.dk samt på skærme i hallen. WiFi er tilgængelig i hallen.

Anden løbs information
Afhængig af antal deltagere løb kan flere løb afvikles samtidig - se løbsliste med forløbig tidsplan. Vi forventer startlisten er klar 7 dage inden stævnet.

Åbningstider for Gladsaxe Sport Arena
Lørdag, stævnedagen, 07:30 – 17:30 – officiel træningstid

Anden information
Gladsaxe svømmehal, som ligger i komplexet, vil være åben fredag 07-21 og lørdag 08-14. Der opkræves  et indgangsgebyr.
Ris/Ros modtages gerne på nedstående email.

Doping kontrol
Anti Doping Danmarks regler er gældende. Anti Doping Danmark kan foretage doping kontrol under stævnet.